Wednesday, July 25, 2007

IF IT'S NOT TOO MUCH TROUBLE...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
To the G.O.M.E. Faithful: There's been an issue or two with the MyPod player to the right of your screen. Today, it seems to actually PLAY, but most days that's apparently not the case. It should be loaded with a new playlist, and it should start automatically when you access the site. I know a lot of you aren't into leaving comments, but if you visit the ol' blarg over the next couple days, and the music doesn't play, can you please leave a quick note here? I would greatly appreciate it.

Thanks.

9 comments:

Peluka said...

Nop, no funca

Matias said...

translation for peluka comment:
No, it doesn't work, man!

Big Jack said...

See, something is wrong. It plays fine for me, but most people don't hear it. Please keep the comments coming, guys, I need to figure out what's going on. Thanks!

Anonymous said...

i hear it for the first time, cheers to you!


nice to see a lp from the man's ruin label to:) RIP

Anonymous said...

nope, not playing

Peluka said...

Working now

Big Jack said...

Thanks to all. It should play automatically now, though it might take a minute to fire up.

gordon said...

The new one is cool. I've already listened to every song on it!

Big Jack said...

Gordon - Thanks, man! It's a lot easier to set up. I don't have as many tracks at my disposal, but it's more convenient, which means more frequent updates. If ELEVATED RADIO ever launches, it'll be a in a stand-alone player (plus download link). This new one seems to work OK, though. Glad you dig it, man.